Thursday, 7 April 2011

ponn...ponnn!!..hot paper bucket's here....!! let's check it out^^

shanteek tak??!!^^
Bismillahirrahmanirrahiim...Assalamualaikum dan selamat petang kutujukan buat sapa2 yang sudi singgah kat blog *cek(kata ganti diri pertama dalam loghat utagha..hehe) hat tak seberapa nii...maseh na...
ahah! tanpa melengahkan lagi masa yang ada nih,let's go straight to da point..dont belok2.(.ewah rojakkan bahasa plak..maaf!)..haa,,nampak tak apa yang tertera kt ataih tu?(ceit soklan kurang cerdik..hah!)..mesti la nampak an..so,lawa dak?..hah! tu la 'paperbucket' hasil tangan kakak cek..maklum la..tengah cuti panjang ..ada saja la yang nk dibuatnya..
hax! kalau nak tau, bajet yang diperlukan untuk menghasilkan sebuah bakul kertas ni murah ja sebenaqnya..tak mahai pon..sebabnya, ramuan asas yang diperlukan hanyalah beberapa helai newspaper yang dah tak terpakai..pastu,buat la ikut cita rasa,,ikut suka ati masing2 la nak buat besaq mana pon..hah??nak buat camna?? hoh,sudah..maaf yerk, cek pon tak pro bab2 ni..prosak ada la,,hahak..yang tu kena rujuk len la kat sis nanti..cek kat sini juz nak kongsi n kalau boleh nak tolong promot jugak la kat sapa2 yang berminat..boleh buat macam la ngan bakul ni..kalau qasa dah belambak sangat bunga teloq kat umah tu, xtaw nak sumbat mna, boleh la bubuh kt bakoi ni, dah bleh jdi hiasan meja sudut..kan2?!..baru2 ni pon sis dah dapat tempahan daripada jiran sebelah, dy nak buat bekas abu rokok ..pon boleh..lagi satu kegunaannya yang boleh cek cadang kat sini,,boleh buat bekaih bubuh accessori..mcm kerongsang,earings, pin n apa saja yang seangkatan dengannya..

kegunaan2 lain yang kurang disyorkan:
1.guna buat ganti helmet time dok gelabah tersrempak ngan jpj tengah jalan....
2.digunakan sebagai alas duduk ..xboleh sebab strukturnya yang tak bpa sesuai untuk kgunaan tersebut..
3.buat ganti periuk memasak yang dh xleh pakai..tebako kang , ekau jugak yang susah!







*kalau ada yang bekenan boleh tempah,^^

No comments:

Post a Comment